Unik i grupp? Om egna varumärken och gemensam marknadsföring

Startdatum: 22 november, 2017
Slutdatum: 22 november, 2017
Tid:

Facebook

Plats: Ösavägen 30, 836 94 Ås

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

För att lyckas med sin marknadsföring gäller det att synas i mängden, att vara unik och särskilja sig från konkurrenterna. Samtidigt ökar samarbetet inom mathantverksbranschen allt mer och många producenter marknadsför sig gemensamt. Hur går det ihop? Går det att äta kakan och ha den kvar? Den här kursen ger dig kunskaper för att utveckla ett eget varumärke och att lyckas tillsammans med andra.

Eldrimners varumärkesverkstad vänder sig till mathantverkare som redan arbetar eller planerar att arbeta med gemensam försäljning med andra till exempel torghandel, Bondens egen marknad, Reko-ringar, internetförsäljning och/eller marknadshappenings.

Vi går igenom de viktigaste hörnstenarna för varumärkesbygge samt hur du stärker dig i förhållande till andra vid gemensam försäljning.

Utbildningsdagen varvar teori och diskussioner med utgångspunkt från den egna verksamheten. Om du deltar på distans sitt gärna i grupp för att få ut mer av gruppdiskussioner och frågeställningar om gemensam försäljning.

Kursledare är Karin Sundström från Trampolin PR. Karin arbetar som projektledare med kommunikation och varumärkesbyggande arbete i fokus.  Karin har tidigare arbetat med information och marknadsföring på Eldrimner.

Du kan komma till Ås och lyssna eller följa seminariet som webbinarium.

Tid för kursen: 10.00-15.00

Anmälan: http://dinkurs.se/appliance/?event_id=46106

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 01 E-post:liv@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Försäljning och Marknadsföring.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer