Prova-på-dagar 11–12 oktober

Startdatum: 11 oktober, 2014
Slutdatum: 12 oktober, 2014
Tid:

Plats: Ösavägen 30, 836 94 Ås

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Välkommen till oss för en helg med tema mathantverk! Lördag–söndag, 11–12 oktober bjuder vi in alla till Prova-på-dagar, för dig som till exempel vill testa att baka surdegsbröd, ysta ost, göra korv, pressa juice, koka marmelad eller förädla fisk.

 Välkommen till oss! Vilken bransch är du mest nyfiken på? Eller vill du passa på att testa flera? Du väljer själv om du vill fördjupa dig inom ett område eller prova olika slags mathantverk. Du kan boka in dig på två pass per dag!

Eldrimners branschansvariga finns på plats och delar med sig av sina kunskaper, både teoretiskt och praktiskt.

 I smakverkstäderna smakar du på olika mathantverksprodukter – det är ingen måltid – det är en upplevelse och ett tillfälle att sätta ord på sin smakupplevelse.

Träffa mathantverkare som berättar hur de tillverkar och säljer sina produkter. Upplev deras passion för yrket och ta chansen att ställa en massa frågor till dem. Kanske blir de här dagarna ett första steg mot att förverkliga en dröm.

Arrangör

Arrangör: Eldrimner Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-2253229 E-post:info@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimner.com

Eldrimner är ett nationellt centrum för mathantverk. Eldrimner hjälper dig som är mathantverkare – i starten såväl som i utvecklingen av företaget – genom rådgivning, kurser, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att det svenska mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Bröd, Chark, Dryck, Fisk, Företagande, Frukt- och grönsaksförädling, Kurs, Mathantverk och Mejeri.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer