Nybörjarkurs i tunnbrödbakning med Nik Märak

Startdatum: 29 januari, 2017
Slutdatum: 29 januari, 2017
Tid:

Plats: Hammarvägen 2, 647 30 Mariefred

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Välkommen till en kurs i tunnbrödbakning. Det här är en kurs med Nik Märak för dig som vill lära dig mer om tunnbrödsbakning. Nik är en erfaren tunnbrödbagerska som bland annat undervisar på Medborgarskolan och arbetar på Vintervikens trädgårdscafé.

Vi går bland annat igenom degberedning, kavling och gräddning. Både du som har erfarenhet av hantverksbageri och vill lära dig mer om tunnbröd samt du som inte har några förkunskaper i bageriet har nytta av kursen.

Kursen börjar kl. 9.00 och slutar 15.00.

 

Läs mer och anmäl dig här : http://www.eldrimner.com/utbildning/39666.nyborjarkurs_i_tunnbrodbakning.html

 

logoeld

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Bröd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer