Naturligt glutenfri bakkurs med Marta

Startdatum: 21 oktober, 2017
Slutdatum: 21 oktober, 2017
Tid: 13:00 till 17:00

Facebook

Plats: köpenhamnsvägen 43c 217 71 malmö

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

ill du lära dej baka glutenfritt utan mjölmix och glutenfri vetestärkelse och ändå lyckas baka gott bröd med härlig konsistens? Då är du varmt välkomen till denna kurs som inspirerar dig till goda och nyttiga bröd på naturliga ingredienser. Jag boostar er med inspiration till enkla bröd, knäckebröd, bullar och scones. Alla får vars ett receptkompendie.

Vi bakar med naturliga ingredienser såsom bovetemjöl, quinoa, kassavamjöl etc. Allt naturligt glutenfritt, veganskt och utan raffinerat socker.

Obs! max 12 deltagare så skynda att anmäla dej! Om antalet överskrids kommer möjligheten finnas att anmläla sig till den 22 oktober (dagen efter).

Jag som håller i kursen heter Marta och är grundare till Marta Go Free, glutenfri/vegan produktion av hälsosamma livsmedel samt är hälsoinspiratör/matkreatör/yogalärare och brinner för att hjälpa andra till ett bättre välmående. Jag säljer just nu naturligt glutenfria bröd på Gateau i Malmö vid triangel och på centralstationen.

Vi avslutar kursen med en kaffe/te och provsmakning av det vi bakat tillsammans med lite goda/nyttiga/sockerfria/veganska tillbehör jag förberett. Alla kommer få med sig ett bröd hem som vi bakat, mumsa på och kanske bjuda nära och kära på!

Early bird pris innan 29 september för kurs, bröd och fika: 850 sek
Pris därefter för kurs, bröd och fika: 1000 sek
Anmäl er till: marta@martafree.se
Skriv i kategorifältet: Anmälan bakkurs

Anmälan är bindande och betalas via Swish eller bankkonto, info skickas till er mail när ni bokat er.

Arrangör

Arrangör: Marta Go Free Adress:köpenhamnsvägen 43c 217 71 malmö Telefon:073-9971075 E-post:marta@martafree.se Webbplats:http://www.martafree.se/

Kategorier: Bröd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer