Moderna och avancerade desserter TransforMat (Krinova AB)

Startdatum: 23 april, 2014
Slutdatum: 24 april, 2014
Tid: 09:00

Plats: Malmö

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

image-2Lär dig göra Päron & sellerisorbet, Luftig choklad med chili, Havtornscurd, Rödbets- och lakritssorbet och mycket mer. Under kursen arbetar ni med vaccummaskiner för att göra extremt luftiga mousser och flytande kväve för att få fram nya spännande texturer på både glass och krämer. Ni kommer också arbeta med själva presentationen på tallriken för att se hur man får en uppläggning som verkligen attrahera en gäst.

Lärare är Joel Lindqvist konditormästare.

Kursen riktar sig främst till företagare, blivande företagare, aktiva inom mathantverk och restaurang. Deltagare från Skåne har förtur, andra är välkomna i mån av plats.

Lunch, för och eftermiddags fika ingår i kursavgift

Kursen är 16h 

Anmäl dig senast 13 april på: kompass@lrf.se, kurskod 20941

Arrangör

Arrangör: Transformat Mobil:Tel: 0706 - 11 41 80 E-post:hannes@krinova.se Webbplats:http://www.krinova.se/transformat/

Transformat Plats Metodköket, Högskolan Kristianstad, Kristianstad Kostnad 3000 SEK exkl. moms

Kategorier: Desserter.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer