Hantverksbageri på Rådmansö Bageributik

Startdatum: 1 april, 2017
Slutdatum: 2 april, 2017
Tid:

Facebook

Plats: 1, Lågarövägen, 761 94 Norrtälje

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Välkommen till en kurs hos Kristoffer Dethorey som ger dig  grunderna i riktig hantverksbakning med både jäst och surdeg. Du får lära dig att starta och underhålla en surdeg och baka matbröd och kaffebröd med ekologiska råvaror och mjöl utan tillsatser.

En kurs för dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet av bakning men som vill lära dig mer om att driva bageri och baka hantverksmässigt.

Kursen är lördag–söndag. Fika och lunch ingår i priset.

 

Läs mer och anmäl dig här: http://www.eldrimner.com/utbildning/34357.hantverksbageri_pa_radmanso_bageributik.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Bröd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer