Hantverksbageri på Bensbyns Stenugnsbageri

Startdatum: 6 maj, 2017
Slutdatum: 7 maj, 2017
Tid:

Facebook

Plats: Benzeliusvägen 2, 975 96 Luleå

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

På den här kursen får du lära dig grunderna i riktig hantverksbakning med både jäst och surdeg. Kursen ger dig kunskaper i att starta och underhålla en surdeg och baka matbröd och kaffebröd med ekologiska råvaror och mjöl utan tillsatser.

En kurs för dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet av bakning men som vill lära dig mer om att driva bageri och baka hantverksmässigt.

 

Läs mer och anmäl här : http://www.eldrimner.com/utbildning/36992.hantverksbageri_pa_bensbyns_stenugnsbageri.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Bröd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer