Hantering och smaksättning av honung

Startdatum: 20 augusti, 2018
Slutdatum: 21 augusti, 2018
Tid:

Facebook

Plats: Stavtorp 642 96 Malmköping

Beskrivning

Musteri är kursledare.

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Vi jobbar med smaksättare som bärpulver, kryddor, nötter, alkohol och kakao. Vi kommer att fokusera på att göra goda och hållbara produkter, med hänsyn till de regler som finns.

Kursen omfattar även grundläggande hantering av honung samt kunskap om honung som råvara. Du som har egen honung och/eller egna idéer på smaksättningar kan gärna ta med det.

Kursledare är biodlaren och förädlaren Birgitta Augustesen som driver Stavtorps Honung & Musteri

 Kurstider:
Första dagen: 9.30-17.00
Andra dagen: 8.30-15.00

Boendetips: 
http://malmkoping.nu/bo-ata/

Fika ingår i kursavgiften. Lunch serveras på en restaurang i närheten och betalas på plats av deltagarna själva.

För mer info och anmälan: http://www.eldrimner.com/utbildning/45566.hantering_och_smaksattning_av_honung.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30 836 94 Ås Telefon:010-225 32 81 Mobil:010-225 32 81 E-post:viktoria@eldrimmer.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Honung.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer