HACCP i teorin

Startdatum: 24 november, 2016
Slutdatum: 24 november, 2016
Tid: 08:30 till 16:30

Plats: Florettgatan 27 D, Helsingborg, Sverige

Beskrivning

Att identifiera , bedöma och kontrollera alla faror i produktionen det är vad kursen i HACCP handlar om. HACCP i teorin vänder sig till dig som arbetar med livsmedel på restaurang, i storhushåll eller inom livsmedelsindustrin. Kursen ges under en heldag eller två halvdagar och kan hållas på plats hos er eller hos oss på Anticimex.

Förkunskaper

För att gå denna kurs ska deltagaren ha gått kursen Grundläggande livsmedelshygien eller ha kunskaper motsvarande Grundläggande livsmedelshygien.

Pris:

3 850 kr

 

Arrangör

Arrangör: Anticimex Adress:Florettgatan 27 C, Helsingborg Telefon:0709150045 E-post:jessica.johansson@anticimex.se Webbplats:https://www.anticimex.com

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder. När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet. I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda och hälsosamma miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi.

Kategorier: Livsmedelshygien.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer