Grundkurs VIN WSET Level 1

Startdatum: 9 april, 2014
Slutdatum: 10 april, 2014
Tid:

Plats: Nordenskiöldsgatan 19A

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

En grundläggande, rolig och intensiv vinutbildning som är det första steget in i Vinets Värld. Vi provar ett 30-tal viner av olika stil och karaktär, går igenom vinframställningens grunder, de viktigaste druvsorterna och olika vinstilar, starkvin och mousserande. Praktiska övning i hur mat och vin kombineras.

Stort fokus på provning och hur man enkelt beskriver ett vins karaktär. Vi ger också verktygen för hur man kombinerar mat och vin samt kunskap om lagring och servering. Kursen kräver inga förkunskaper och är inriktad på att ge kunskap och intresse för fortsatt lärande.

Kursen förbereder också deltagarna för ett kortare prov med flervalsfrågor som med godkänt resultat ger det internationella WSET Foundation Certificate in Wines.

Kursavgift: 4 150 kr exklusive moms (5 188 kr inklusive moms)

Arrangör

Arrangör: Gustibus Adress:nordenskiöldsgatan 19A 201 23 Malmö Telefon: 0760-10 22 12 E-post:info@gustibus.se Webbplats:htthttp://gustibus.se

Kategorier: Dryck och vin.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer