Grundkurs i livsmedelshygien

Startdatum: 5 mars, 2014
Slutdatum: 12 mars, 2014
Tid: 08:30 till 16:30

Plats: Jularps Gård, Höör

Beskrivning

Kunskap om livsmedelshygien är en av förutsättningarna för att kunna driva gårdscafé, gårdsrestaurang, frukostservering eller andra typer av företag inom livsmedelsförädling. Länsstyrelsen erbjuder återigen möjligheten att under två dagar delta i grundkurs livsmedelshygien för landsbygdsföretagare.

 

Kursen innehåller avsnitt om livsmedelshantering, märkning, allergi, toxikologi, matförgiftning, produktansvarslagen mm, mer information finns på baksidan av inbjudan.

Kursföreläsare är Anders Hallberg, GMP Livsmedel AB, som har lång erfarenhet av utbildningar inom livsmedelssäkerhet. Efter avslutad utbildning får deltagarna ett diplom.

Kursen innehåller avsnitt om livsmedelshantering, märkning, allergi, toxilogi, matförgiftning, produktansvarslagen mm

5 och 12 mars

Arrangör

Arrangör: Länsstyrelsen i Skåne Län Adress:Kristianstad Telefon:Eva Rolander, 010-224 16 08 Mobil:Eva Rolander, 010-224 16 08 E-post:skane@lansstyrelsen.se Webbplats:http://www.kompass.lrf.se/Public/20877.aspx

Länsstyrelsen är regeringens regionala företrädare i länet. Till Länsstyrelsens ansvarsområden hör bl a samordning och utveckling av olika sakfrågor, tillsyn inom bl a miljö- och lantbruksområdet, kunskapsförmedling, överklagningsärenden, bidragshantering inom främst lantbruks- och bostadsområdet samt uppföljning och utvärdering av vad som händer i länet.

Kategorier: Livsmedelshygien.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer