Fruktvin, cider och vinäger

Startdatum: 9 april, 2018
Slutdatum: 11 april, 2018
Tid:

Facebook

Plats: Ösavägen 30 836 94 Ås

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Kursledare är Guillaume André från CFPPA, livsmedelingenjör på  utbildningscentret CFPPA i Florac i Frankrike. Den teoretiska delen behandlar de mikrobiologiska jäsningsprocesserna och vid de praktiska momenten blir det bland annat pressning av bär och äpplen, mätning av sockerhalt och pH, syratitrering, receptberäkning samt start av jäsningsomgångar.

Kursen tolkas till svenska.

Du läser kursen tillsammans med våra yrkeshögskolestudenter.

Läs mer och anmälan: http://www.eldrimner.com/utbildning/43811.fruktvin-_cider_och_vinager.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30 836 94 Ås Telefon:010 - 225 32 32 Mobil:010 - 225 32 32 E-post:catrin@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Dryck, vin och Vinäger.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer