Fortsättningskurs för pralinmakare

Startdatum: 12 mars, 2019
Slutdatum: 13 mars, 2019
Tid:

Facebook

Plats: Ösavägen 30, 836 94 Ås

Beskrivning

Denna kurs vänder sig till dig som redan tillverkar chokladpraliner och vill utveckla ditt sortiment. Du är van att hantera choklad och kan temperera och gjuta skal och göra fyllningar men vill förfina produkterna eller inspireras till ett nytt utbud. 

Kursen formas efter deltagarnas önskemål och inför kursen får du beskriva vad du vill utveckla i ditt sortiment. Sedan får du ta med egentillverkade produkter till kursen för gemensam provsmakning och förbättringsförslag diskuteras och provas.

Under kursen får du också lära dig om att kan färgsätta och gjuta skal med naturliga färger, så som rödbeta, vetegräs och blåbär, samt fördjupa dig i olika typer av fyllningar.

Kursledare är Amina Olsson som driver Minas Chokladstudio i Skåne. Amina är konditor och har jobbat med choklad i över 17 år.

 

Kurstider: 8.30-ca 17.00 första dagen och 8.30-ca 15.00 andra dagen.

Fika: ingår i kursavgiften.

Lunch: kommer gå att förbeställa och betalas av deltagaren själv, alternativt medtas egen mat.

Boende: kontakta Amina Olsson om du behöver tips på boende, amina@chokladstudion.se.

Läs mer om Minas Chokladstudio på www.chokladstudion.se.

Läs mer och anmälan:

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010 - 225 32 32 Mobil:010 - 225 32 32 E-post:catrin@eldrimner.com Webbplats:catrin@eldrimner.com

Kategorier: Godis.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer