Fiskförädling med Jens Linder

Startdatum: 8 november, 2017
Slutdatum: 9 november, 2017
Tid:

Facebook

Plats: Höga stigen 5 116 20 Stockholm

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Välkommen till Mosebacke matstudio och en nybörjarkurs med Jens Linder, erfaren kock och matjournalist. Som deltagare får du lära dig klassiska förädlingstekniker som att grava, rimma och att lägga in sill.

Du får även lära dig lite mer ovanliga förädlingstekniker som att lägga in i fett, populärt i England under namnet potted shrimp and crabs.

Kursen passar dig med liten eller ingen tidigare erfarenhet av fiskförädling men som vill lära dig mer.

 

För mer info och anmälan: http://www.eldrimner.com/utbildning/42120.fiskforadling_med_jens_linder.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010 - 225 34 33 E-post:aksel@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Fisk.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer