Extrainsatt kurs på Skogsbacken

Startdatum: 9 februari, 2017
Slutdatum: 10 februari, 2017
Tid: 09:00 till 16:00

Facebook

Plats: Fittja Hässle 14

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Extrainsatt kurs! Sök nu! Eldrimners populära nybörjarkurs hos Marih och Ramon Jonsson på Skogsbackens Ost.

Du får under två dagar följa Marih, diplomerad medlem i Eldrimners branschråd, i hennes arbete i mejeriet.

I gårdsmejeriet ystas på komjölk som köps från en ekologisk gård i närheten och vi får vara med om två ystningar: mjuk vitmögelost och hårdost. Vi preparerar också syrakultur. Teori och praktik integreras. Frågestund kring ekonomi, försäljning och marknadsföring. 

För- och eftermiddagsfika ingår i priset. Lunch ingår ej i priset och bokas i samband med kursanmälan. Lunch kostar 90 kr/dag inkl. moms. Meddela även eventuell specialkost.

Skogsbackens Ost ligger utanför Örsundsbro, cirka 3,5 mil västerut från Uppsala. För info och vägbeskrivning se www.skogsbackensost.se.

Boende ordnas av deltagarna själva. Fyra sängplatser finns på gården och bokas via Marih 070-725 01 77.

Kursen börjar kl. 9.00 på torsdag och avslutas kl. 16.00 på fredag.

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress: Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.com Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Mejeri och ost.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer