E-utbildningar för livsmedelsföretagare

Tid:

Beskrivning

Nu finns två E-utbildningar tillgängliga för livsmedelsföretagare i Livsmedelsverkets utbildningsportal. En om näringsdeklaration och en om listeria

Utbildningsportalen är Livsmedelsverkets webbplattform för E-utbildningar. Välkommen att starta ett användarkonto och ta del av följande utbildningar:

E-utbildning näringsdeklaration

Utbildningen riktar sig till både livsmedelsföretagare och kontrollmyndigheter. Den underlättar för företagare som ska utforma en näringsdeklaration och för kontrollmyndigheter som kontrollerar livsmedelsinformationen.

I utbildningen blandas teori och praktiska exempel. Den tar bland annat upp vad som ska eller får ingå – både obligatorisk och frivillig information – hur värdena ska bestämmas och vilka undantag som finns från krav på obligatorisk näringsdeklaration.

Utbildningen tar ca 40 minuter att gå igenom, du kan när som helst pausa och återuppta utbildningen vid ett senare tillfälle.

E-utbildning Listeria

E-utbildningen vänder sig så väl till livsmedelsföretagare som till kontrollmyndigheter.

Kursens innehåll

E-utbildningen handlar om kontroll av ätfärdiga livsmedel enligt de mikrobiologiska kriterierna och innehåller följande delar:

Utbildningen tar ca två timmar att gå igenom, du kan när som helst pausa och återuppta utbildningen vid ett senare tillfälle.

 

Läs mer här: https://www.livsmedelsverket.se/produktion-handel–kontroll/produktion-av-livsmedel/utbildningar-for-livsmedelsforetagare2

Arrangör

Arrangör: Livsmedelsverket Telefon:018-17 55 00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer