Choklad och kola med bär och frukt

Startdatum: 8 februari, 2016
Slutdatum: 9 februari, 2016
Tid:

Plats: Ås Jämtland

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Blueberries in a basket on a market stallEn kurs i två dagar som ger dig grunderna att hantera choklad och tillverka olika sorters praliner. Du får prova på att temperera choklad, gjuta egna skal, tillverka fyllningar och rulla tryfflar.

Kursen innehåller även tillverkning av fruktkola med naturliga smaksättare. På kursen används huvudsakligen svenska bär, frukter och örter till smaksättning av både choklad och kola. Förpackningar, chokladråvara, förvaring och försäljning av tillverkade produkter ingår också.

Kursledare är Amina Olsson som driver Minas Chokladstudio i Rinkaby, Skåne. Kursen ingår som delkurs i Eldrimners yrkeshögskoleutbildning i mathantverk.

2 000 kr (+ moms)

Arrangör

Arrangör: Eldrimner Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010 - 225 32 81 E-post:viktoria@eldrimner.com Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Godis.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer