Choklad med bär och frukt

Startdatum: 28 februari, 2018
Slutdatum: 1 mars, 2018
Tid: 08:30 till 16:30

Facebook

Plats: Ösavägen 30 836 94 Ås

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

En kurs som ger dig grunderna att hantera choklad och tillverka olika sorters praliner. Du får prova på att temperera choklad, gjuta egna skal, tillverka fyllningar och rulla tryfflar.

På kursen används huvudsakligen svenska bär, frukter och örter till smaksättning. Teori kring förpackningar, chokladråvara, förvaring och försäljning av tillverkade produkter ingår också.

Kursledare är Amina Olsson som driver Minas Chokladstudio i Skåne. Läs mer om företaget på www.chokladstudion.se.

Du läser kursen tillsammans med våra yrkeshögskolestudenter.
Kurstider är 8.30-16.30 båda dagarna.

Läs mer och anmälan:http://www.eldrimner.com/utbildning/43330.choklad_med_bar_och_frukt.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30 836 94 Ås Telefon:010 - 225 32 32 Mobil:010 - 225 32 32 E-post:catrin@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Desserter och Godis.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer