Bageri med inriktning gårdscafé

Startdatum: 21 april, 2017
Slutdatum: 22 april, 2017
Tid:

Facebook

Plats: Bäck 109, 310 83 Unnaryd

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Lär dig grunderna i hantverksbakning inom både söta bröd och matbröd med inriktning på utbudet för ett gårdscafé. Kursledare är Kerstin Brodin och Sören Bjärnborg från Bäckhästens Bageri & Café. På kursen får du baka ekologiskt bröd med både jäst och surdeg utan tillsatser. Allt gräddas i Bäckhästens vedeldade ugn. Du får också lära dig att baka olika sorters söta bröd som bullar, mjuka kakor och småkakor som är lämpliga för försäljning.

Kursen passar dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet av bakning och som vill lära dig mer om att baka hantverksmässigt för caféverksamhet.

Lunch och fika ingår i priset.

Läs mer och anmäl dig här : http://www.eldrimner.com/utbildning/33912.bageri_med_inriktning_gardscafe.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Bröd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer