Att bli arbetsgivare

Startdatum: 25 januari, 2017
Slutdatum: 25 januari, 2017
Tid: 13:00 till 16:30

Facebook

Plats: Eldrimners ateljé, Ås, Jämtland

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

En orientering för dig som har eller ska anställa personal.

Ingela Tjärnefors kommer till Eldrimner och delar med sig av sina kunskaper på ett seminarium som du även kan följa via webben uppkopplad via länk. Ingela har arbetat som företagsrådgivare med erfarenhet från företagsutveckling och starta eget-rådgivning på kommunal nivå, i projekt inom gröna näringar och på nyföretagarcentrum.

Punkter som tas upp är bland annat:

 

600 kr (+ moms) på plats eller distans som webbinarium.

Via länk deltar Anna och Robert Schweiz som driver Annas Hembageri i Mariefred. De har haft anställd personal sedan flera år tillbaka, både fast anställda och säsongsanställda. Anna och Robert berättar om hur det är att vara arbetsgivare, om att anställa och om att säga upp och om att inte ha kollektivavtal.

Anmäl här: http://www.eldrimner.com/utbildning/35319.att_bli_arbetsgivare.html

 

logoeld

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Eldrimner bildades 1995 i Jämtlands län och blev nationellt resurscentrum 2005. Vi förmedlar kunskap, ger stöd och inspiration till mathantverkare i hela Sverige och i Norden, i starten såväl som i utvecklingen av yrket. Eldrimner hjälper dig som är företagare genom kurser, rådgivning, seminarier, studieresor, utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte, allt för att mathantverket ska blomstra. Hos oss är företagarna med och formar verksamheten.

Kategorier: Företagande.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer