Sylt och marmelad med eget pektin

Startdatum: 24 april, 2017
Slutdatum: 25 april, 2017
Tid:

Facebook

Plats: Hargs Gård, 590 39 Kisa

Beskrivning

En kurs där du får lära dig om olika tillvägagångssätt vid sylt- och marmeladkokning, samt att tillverka eget pektin av frukt och bär. Kursens betoning ligger på de praktiska momenten och du kommer att få koka sylt och marmelad av svenska råvaror.

På Hargs Gård i Östergötland odlas och förädlas traktens bär av Ann-Sofi Johansson. Hon är medlem i Svenska syltningssällskapet. Tillverkningen sker enligt fransk tradition i koppargryta över gaslåga, utan tillsatser och med eget pektin.

Läs mer och anmälan : http://www.eldrimner.com/utbildning/35359.sylt_och_marmelad_med_eget_pektin.html

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås E-post:info@eldrimner.se Webbplats:http://www.eldrimner.com

Kategorier: Frukt- och grönsaksförädling.