Nybörjarkurs styckning och chark av lamm

Startdatum: 30 januari, 2017
Slutdatum: 31 januari, 2017
Tid:

Plats: Bjärhus Gårdsbutik, Klippan, Skåne

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Lär dig stycka ett lamm både för köket och för vidareförädling till charkprodukter.Erfarne Leif Persson på Bjärhus Gårdsbutik bjuder på sina stora kunskaper inom chark. Bland annat får du göra korvar som värmebehandlas, till exempel genom varmrökning och du får även tillverka små lufttorkade ölpinnar.

En resa från hel slaktkropp till färdig produkt.

Mer information kommer snart här : http://www.eldrimner.com/utbildning/33747.styckning_och_foradling_av_lamm.html

Arrangör

Arrangör: Livsmedelsakademin Adress:Minc, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö Telefon:+46 (0)727 - 41 58 55 E-post:anna.eklund@livsmedelsakademin.se Webbplats:http://www.livsmedelsakademin.se

Livsmedelsakademin har under de senaste tjugo åren skapat förutsättningar för innovation och entreprenörskap inom livsmedelsnäringen. Vi är klusterorganisationen som samlar små och stora aktörer som tillsammans vill utveckla framtidens mat, dryck och måltider.

Kategorier: Chark.