Livsmedelssäkerhet för mathantverk inom slakt och charkuteri

Startdatum: 30 augusti, 2017
Slutdatum: 30 augusti, 2017
Tid: 08:30 till 12:00

Facebook

Plats: Ösavägen 30, 836 94 Ås

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

Halvdagskurs för dig som arbetar med hantverksmässig slakt och chark. Lansering av de nya branschriktlinjerna för slakt och charkuteri.

Per Nilsson presenterar de nya branschriktlinjerna och går genom viktiga frågeställningar som berör livsmedelslagstiftning, kontroll och livsmedelssäkerhet inom slakt och charkuteri.

Kursen är en fristående fortsättning på grundkursen i livsmedelssäkerhet för mathantverkare och mjölkbönder 3–4 maj.

Hålltider för kursen är: 8.30–12.00.

Mejla gärna dina frågor i förväg till Anna Berglund, anna@eldrimner.com

Arrangör

Arrangör: Eldrimmer Adress:Ösavägen 30, 836 94 Ås Telefon:010-225 32 78 Mobil:010-225 32 78 E-post:info@eldrimner.com Webbplats:www.eldrimmer.com

Kategorier: Chark och Livsmedelshygien.