Kurs – Tema gottebord, desserter, dessert-tapas, praliner och konfektyr

Startdatum: 7 november, 2016
Slutdatum: 7 november, 2016
Tid: 09:00 till 17:00

Plats: Löddeköpinge

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

DSC_5649 7/11 alt. 8/11   Kurs – Tema gottebord, desserter, dessert-tapas, praliner och konfektyr

Info: Kursinnehåll kommer allt eftersom

Tid & plats: 09:00-17:00 på FG matstudio, Fasangården, Vikhögsvägen 184, Löddeköpinge

Antal platser: 12st

Pris: 2240:- ex moms, i priset ingår frukost, lunch, enklare förtäring samt kaffe och dryck

Arrangör

Arrangör: Pastry Inspiration by Martin Morand Adress:Fasangården, Vikhögsvägen 184, Löddeköpinge Telefon:+46 (0)709 349903 E-post:martinmorand@pastryinspiration.com Webbplats:http://pastryinspiration.com

Mitt namn är Martin Morand och jag är oerhört stolt över att kunna titulera mig som en av Sveriges mest tävlingsmeriterade konditorer och segrare i Dessertmästarna 2015. Under hösten 2015 tävlade jag i tv-programmet Dessertmästarna på Kanal 5. Där ställdes jag mot tretton enormt duktiga konditorer från hela Sverige. Tävlingen bestod av 26 deltävlingar, där jag till sist stod som ensam vinnare och erövrade den åtråvärda titeln Dessertmästare 2015. Jag har mer än 20 års erfarenhet inom restaurangbranschen och har sedan 1999 inriktat mig mer och mer mot konditorsidan. Att skapa vackra desserter, praliner och bakverk med intressanta smakkombinationer är min stora passion här i livet. De senaste 15 åren har jag tävlat i både Culinary Olympics och Culinary World Cup – 1999-2010 med Team Kulinar och från 2012 med regionallaget Skåne Kulinar. Genom åren har det blivit ett par medaljer att hänga runt halsen, men min absoluta tävlingshöjdpunkt var när jag och mina medtävlande fick höja segerbucklan och blev Världsmästare i Culinary World Cup 2010.

Kategorier: Desserter.