Hantverksbageri, tema råg

Startdatum: 7 november, 2016
Slutdatum: 9 november, 2016
Tid: 08:30 till 17:00

Plats: Ösavägen 30 v836 94 Ås

Beskrivning

Robin Edberg lär ut hur man jobbar med råg och rågsurdegar för att baka goda, saftiga bröd med bra hållbarhet.

I den här kursen fokuserar vi på bakning med råg. Du får förståelse om hur mjöl, salt och vatten samverkar i din deg. Vi går metodiskt igenom arbetet i bageriet från deg till bröd. Vi arbetar med ekologiskt mjöl utan tillsatser.

Tid: 8.30-16.30.

Läs mer och anmäl dig här : http://www.eldrimner.com/utbildning/37020.hantverksbageri-_tema_rag.html

logoeld

Arrangör

Arrangör: Livsmedelsakademin Adress:Minc, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö Telefon:+46 (0)727 - 41 58 55 E-post:anna.eklund@livsmedelsakademin.se Webbplats:http://www.livsmedelsakademin.se

Livsmedelsakademin har under de senaste tjugo åren skapat förutsättningar för innovation och entreprenörskap inom livsmedelsnäringen. Vi är klusterorganisationen som samlar små och stora aktörer som tillsammans vill utveckla framtidens mat, dryck och måltider.

Kategorier: Bröd.