Grundläggande Livsmedelshygien

Startdatum: 16 november, 2016
Slutdatum: 16 november, 2016
Tid: 08:00 till 16:00

Plats: Skepparslöv Golfkrog, Sätesvägen 14, 291 92 Kristianstad

Vägbeskrivning Se stor karta

Beskrivning

För alla livsmedelshanterande verksamheter är grundläggande kunskap om livsmedelshygien A och O. Rätt kunskaper och rutiner skapar en lönsammare verksamhet och hjälper dig att behålla nöjda kunder.


Vår utbildning i Grundläggande livsmedelshygien ger dig de baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt. Våra utbildare har erfarenhet av praktiskt arbete inom olika livsmedelsverksamheter och arbetar även som konsulter och hjälper företag att förbättra sin matsäkerhet.

För att skapa en verklighetsanpassad och intressant utbildning varvas teori, praktik, diskussioner och grupparbeten. Utbildningen avslutas med ett skriftligt prov och vid godkänt resultat får deltagaren ett diplom.

Efter utbildningen förväntas du ha kunskap om och förstå:

Arrangör

Arrangör: Anticimex Telefon:070-231 26 44 E-post:Anders.zerath@anticimex.se Webbplats:http://www.anticimex.com

Kategorier: Livsmedelshygien.