Grundläggande livsmedelshygien

Startdatum: 9 november, 2016
Slutdatum: 9 november, 2016
Tid: 08:00 till 16:00

Plats: agnesfridsgatan 193, 213 75, Malmö, Sverige

Beskrivning

Hur förebygger man matförgiftningar, vilka regler och riktlinjer måste man följa när man jobbar med livsmedel och vad är mikroorganismer? Det är en del av kursinnehållet i Grundläggande livsmedelshygien. Kursen ger din personal baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt. Våra erfarna utbildare varvar teori med praktik, diskussioner och grupparbeten.

Förkunskaper

Grundnivå, inga förkunskaper krävs.

Pris:

2545 kr ex moms

Arrangör

Arrangör: Anticimex Adress:Agnesfridsgatan 193, 213 75, Malmö, Sverige Telefon:0752 451 000 E-post:backoffice.malmo@anticimex.se Webbplats:https://www.anticimex.com

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder. När vi startade vår verksamhet var vi ensamma om att ge kunden en garanti om skadedjursfri miljö, istället för att ta betalt för varje enskild sanering. Detta är en affärsidé som vi tillämpar än i dag. Den affärsidén ledde till att vi tidigt använde oss av förebyggande åtgärder. Vårt motto – Att förebygga och skydda– är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet. I dag har verksamheten utvecklats och är inriktad på att skapa sunda och hälsosamma miljöer åt både företag och privatpersoner. Det betyder att Anticimex säkrar industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper alla företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi.

Kategorier: Livsmedelshygien.